Golfklubi OJLG

 

Oulujokilaakson Golfklubi

Oulujokilaakson Golfklubi ry on perustettu Muhoksella vuonna 2007 tarkoituksenaan kehittää ja edistää golfpelin harrastusta siten, että erilaisista lähtökohdista olevilla henkilöillä on mahdollisuus harrastaa kunto- ja terveysliikuntaa.

Seuramme tavoitteena on parantaa lajin tunnettuutta sekä laajentaa harrastajakuntaa ja saada tukeva jalansija aloittelevien golfareiden, niin nuorten kuin aikuisten sydämestä, avoimena ja erilaisena alan toimijana.

Toivotamme uudet jäsenet tervetulleiksi edulliseen ja nuorekkaaseen seuraan, johon jokaisen on helppo liittyä. Käytössämme on Nexgolf-jäsenrekisteripalvelu, jonne voit syöttää pelaamasi golfkierrokset ja saat sieltä suoraan päivitetyt tasoituksesi. Nexgolfin kautta hoidat kätevästi myös jäsenyyteesi liittyvät asiat. Oulujokilaakson golfklubi ry on Suomen Golfliiton jäsen.

Tutustu muihin palveluihimme ylävalikossa olevien painikkeiden kautta.

Liity Oulujokilaakson Golfklubin jäseneksi

Golfseuran jäsenmaksu on aikuisilta vain 58€ sis. Golfliiton sähköisen tasoituskortin, liiton vakuutuksen sekä Golflehden. Voit valita joko sähköisen lehden ja lisäpalvelut tai perinteisen painetun lehden. Valinnan voit tehdä omissa tiedoissasi Nexgolf – palvelussa.

Liity jäseneksi tästä

Uuden jäsenen info

GOGOLF jäsenyys kuuluu hintaan


 

 

 

 

 

 

 

Jäsenmaksut 2018

Liittymismaksu 0 €
Juniorit < 18v 25€
Aikuiset 58€ sisältää Suomen Golflehden.

Jäsenmaksulaskut tallennetaan http://ojlg.nexgolf.fi – palveluun. Kirjaudu palveluunjäsennumerolla ja salasanalla. Jäsenmaksulasku löytyy Sähköiset laskut – osiosta. Jos olet unohtanut tunnuksesi, pyydä uudet toimisto@oulujokilaaksongolf.fi

OJlG ry säännöt