Golfkenttä

TASOITUSKELPOINEN 12 VÄYLÄN PAR 59 – KENTTÄ

Oulujokilaakson Golf – kentän mukavat väylät odottavat lyöntejäsi!

Mikäli haluat harrastaa golfia rennossa ilmapiirissä, oman aikataulusi mukaan ja nauttia luonnosta, olemme valintasi. Meillä et välttämättä tarvitse green cardia tai tasoituskorttia. Ja mailat ja pallotkin voit vuokrata.
kts. hinnasto

OjlG on ainut kenttä Oulun talousalueella, missä pääset pelaamaan jokamiesgolfia. Meillä onnistuu helposti koko firman porukalle golfpelit, samoin rento tutustuminen golfin saloihin itsekseen.
Miksipä et siis tulisi pelaamaan jo tänään. 

Muhoksella pelaaminen tapahtuu luonnon muovailemilla väylillä, rauhallisessa ympäristössä. Paikallinen eläinkantakin viihtyy hienosti sopusoinnussa pelaajien kanssa. Kentältämme on pongattu jopa 67 eri lintulajia! Siinä riittääkin tavoitetta seuraavalle kierrokselle! Alueemme kuuluu muuten maailman pohjoisimman Geoparkin alueeseen – tule katsomaan mitä se tarkoittaa golfkentällä. 

Tiesitkö, että golfkentät ovatkin golfin historian alkuvaiheessa olleet lähempänä nykyisiä luonnonmukaisia sekä pay and play -kenttiä. Kentät olivat tuolloin hyvin vapaamuotoisia, sillä peliä pelattiin ruohikkoisilla merenranta-alueilla, jotka olivat ainoita viljelystä vapaita olevia maita. Peliä sai myös pelata kuka vain, jolla oli aikaa ja siihen tarvittavat välineet. Tämä on myös meidän ideologia.

Kentälle pääsevät kaikki pelaamaan, myös ilman tasoitusta! Väylät kulkevat erillään toisista metsän siimeksessä muodostaen n. 3,7 km pitkän reitin. Näin pelaaminen on mukavaa ja turvallista.

Helpoiten pääset pelaamaan arkiaamuisin ja mukavinta se on porukalla. Sääntötuntemusta ja tärkeimmät asiat kerromme mielellämme ennen pelikierrosta. Kentälle ei varata aikaa vaan käytössä on ns. palloränni, eli lähdet kentälle silloin kun haluat.

Harjoitusalueillamme treenaat peruslyönnit putista avauslyöntiin. Lähipelillä ratkaistaan kovimmatkin kisat, tule siis harjoittelemaan lyhyttä nostoa griinille ja bunkkerista hiekkalyöntiä, muita erikoislyöntejä unohtamatta. Meiltä löytyy myös perusharjoitteita kokeiltavaksi.

Meillä pääset myös tiputtamaan tasoitustasi, olipa se 15 tai 54! 

Kentälle tehdään parannuksia koko ajan, joten kannattaa piipahtaa aika ajoin katsastamassa olosuhteet.