Uuden jäsenen info

Oulujokilaakson Golfklubi

Tervetuloa uuden jäsenen sivulle! Ja Onnittelut löydöstä. Olet löytänyt Suomen halvimman golfjäsenyyden itsellesi.

Liittymällä OjlG :hen, saat käyttöösi peruspalvelut jäsenyyden hoitamiseksi(tasoitus, golf-lehti, osoite-tiedot, golfliiton palvelut ja vakuutus), kaikki tarpeellinen harrastamisen kannalta, eikä mitään turhaa.

Jäsenyys ei velvoita ostamaan pelilippuja tai muita palveluita saadaksesi tasoituskortin. Helppoa, eikö totta?

Oulujokilaakson Golfklubi ry on perustettu Muhoksella 2007 tarkoituksenaan kehittää ja edistää golfpelin harrastusta siten, että erilaisista lähtökohdista olevilla henkilöillä on mahdollisuus harrastaa kunto- ja terveysliikuntaa sekä kilpa- ja huippu-urheilua. Seuran tavoitteena on saada tukeva jalansija nuorten ja aikuisten sydämestä, avoimena ja nuorekkaana golfyhdistyksenä. Haluamme että golfia voidaan pelata myös edullisesti ilman osakkeen omistamista. Oulujokilaakson golfklubi ry on Suomen Golfliiton jäsen.
Toivotamme uudet jäsenet tervetulleiksi edulliseen ja nuorekkaaseen seuraan, johon jokaisen on helppo liittyä. Käytössämme on Nexgolf-jäsenrekisteripalvelu, jonne voit syöttää pelaamasi golfkierrokset ja saat sieltä suoraan päivitetyt tasoituksesi. Nexgolfin kautta hoidat kätevästi myös jäsenyyteesi liittyvät asiat.

 

Liity Oulujokilaakson Golfklubin jäseneksi

Golfseuran jäsenmaksu on aikuisilta vain 58€ sis. Golfliiton sähköisen tasoituskortin, vakuutuksen sekä Golflehden. Lisäksi kuuluu myös GoGolf – palvelu(ilmainen HoleInOne-vakuutus sekä hyviä GreenFee tarjouksia). Voit valita joko sähköisen lehden ja lisäpalvelut tai perinteisen painetun lehden. Valinnan voit tehdä omissa tiedoissasi Nexgolf – palvelussa.

Liity jäseneksi tästä

Jäsenmaksut 2019

Liittymismaksu 0 €
Juniorit < 18v 25€
Aikuiset 58€ sisältää Suomen Golflehden.

Jäsenmaksulaskut tallennetaan http://ojlg.nexgolf.fi – palveluun. Kirjaudu palveluunjäsennumerolla ja salasanalla. Jäsenmaksulasku löytyy Sähköiset laskut – osiosta. Jos olet unohtanut tunnuksesi, pyydä uudet toimisto@oulujokilaaksongolf.fi